Glas Javnosti

KRALJEVSKI: Tajlandski kralj se samoizolovao sa 20 konkubina!

Svet
Autor: Glas javnosti

Tajlandski kralj Maha Vadžiralongkorn samoizolovao se od virusa korona sa 20 svojih konubina u jednom od najluksuznijih hotela u mondenskom skijaškom centru Garmiš-Partenkirhen u Nemačkoj. Kralj, inače poznat i kao Rama Deseti, sa sobom je osim konkubina poveo brojne sluge.

Navodno je zakupio ceo „Grand hotel sonenbihil“, hotel sa četiri zvezdice, piše „Internešnel biznis tajms“, prenosi Tanjug. Tamošnji pansioni i hoteli zatvoreni su zbog korona virusa, ali hotel u kojem se izolovao 64-godišnji tajlandski kralj je izuzet od tog pravila.

U međuvremenu, Tajland se bori s pandemijom kovida 19, znajući da je kralj na odmoru. Građani su, navodi se, zbog toga protestovali putem interneta i medija, kršeći pritom stroge zakone koji im brane da kritikuju kralja, preneo je zagrebački „Jutarnji list“.

Haštag #Zašto nam treba kralj podeljen je čak 1,2 miliona puta na Tviteru, a postavio ga je jedan aktivista koji se nalazi u egzilu u Francuskoj.

Kralj Rama Deseti nije viđen u javnosti u Tajlandu još od februara. Poznat je po tome da često nije u svojoj zemlji, a najčešće provodi vreme u Nemačkoj s ljubavnicom. Zna se i da je imao mnogo žena, kao i burne razvode.

Tajland je do sada zabeležio više od 1,385 slučajeva virusa korona, a sedam je osoba preminulo. Samo u subotu je zabeleženo 109 novih slučajeva bolesti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR