Glas Javnosti

Kim Džong Un 'BACIO OKO' na bivšu Trampovu portpalorku: Tramp joj je poručio da MORA DA SE ŽRTVUJE

Svet
Autor: Glas javnosti

Donald Tramp je rekao Sari Sanders da će morati da “ode u Severnu Koreju i žrtvuje se za tim” nakon što je Kim Džong Un namignuo tadašnjoj predstavnici za štampu tokom samita u Singapuru juna 2019.

- Sviđaš se Kim Džong Unu! – našalio se oduševljeni Tramp, otkriva Sanders u knjizi “Speaking for Myself” (Govorim u svoje ime), koja će biti objavljena u utorak.

- Nego šta! Baš mu se sviđaš!

Za knjigu, koja nosi podnaslov “Vera, sloboda i borba našeg života u Beloj kući” pre se može reći da je hvalospev lojalne sledbenice predsedniku, nego izdaja bivše članice osoblja. Sanders potiče iz istaknute republikanske porodice – otac joj je Majk Hakabi, koji je učestvovao u trci za predsednika 2008. i 2016 – i navodno je bacila oko na mesto guvernera Arkanzasa.

Međutim, opisi prostačkog ponašanja predsednika i njegovih visokih savetnika mogli bi da uznemire članove njegovog tima za kampanju, pogotovo s obzirom na to da Donald Tramp već zaostaje za Džoom Bajdenom kada je u pitanju poverenje žena.

Sandersova u knjizi opisuje kako je Kim Džong Un na sastanku u Singapuru “preko volje” uzeo “Tik Tak” bombonu od Trampa, koji je “dramatično” dunuo u vazduh kako bi mu dokazao da miriše na nanu i da je reč o mentol bomboni, a ne otrovnoj kapsuli.

Dvojica muškaraca su, između ostalog, razgovarala o sportu, uključujući i ženski fudbal. Sanders piše da je podigla pogled i “primetila da Kim zuri u mene. Pogledi su nam se susreli i Kim je klimao glamom i kao da mi je namignuo. Bila sam zapanjena. Brzo sam spustila pogled i nastavila da hvatam beleške”.

- “Šta je ovo bilo?”, neprekidno mi je prolazilo kroz glavu. Da li je moguće da je bacio oko na mene?

Kasnije, dok su se predsednikovom limuzinom vozili ka aerodromu, Sanders je ispričala šta se desilo Trampu i njegovom tadašnjem šefu kabineta Džonu Keliju.

- Sviđaš se Kim Džong Unu. Nego šta da mu se sviđaš! – rekao je Tramp.

Keli je podržao predsednika i rekao u šali: “E, pa, Sara, to je rešeno. Moraćeš da odeš u Severnu Koreju i žrtvuješ se za tim! Nedostajaćeš mužu i deci, ali bićeš junakinja u našoj zemlji!”

Tramp i Keli su “urlali od smeha”, piše Sanders.

(Glas javnosti/Blic.rs)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR