Glas Javnosti

HOROR NA ZOOM SASTANKU: Dvogodišnje dete ubilo majku, kolege sve gledale, a oružje našao u svom rancu

Svet
Autor: Glas javnosti

Jeziv slučaj ubistva dogodio se na Floridi, kada je dvogodišnji dečak ubio majku dok je bila na poslovnom razgovoru. Njegov otac je uhapšen zbog toga.

Dvodogišnji mališan, čije ime nije saopšteno, ubio je svoju majku Šamaju Leon dok je bila na Zoom pozivu sa kolegama s posla. Njene kolege gledale su kako umire a jedna od njih pozvala je policiju.

Ovaj bizarni slučaj dogodio se zato što je otac dvogodišnjaka, Veondre Ejveri, ostavio pištolj kod kuće i to u rancu "Patrolne šape" koji je pripadao dečaku. Ranac je bio na podu, nije bio zatvoren a pištolj nije bio zakočen, prenose američki mediji.

Mališan je preturao po rancu dok je majka bila na poslovnom Zoom razgovoru, izvukao pištolj i upucao je s leđa. Otac u tom trenutku nije bio kod kuće.

"Ne znam odakle da počnem. Kamera je bila upaljena. Nismo znali šta se desilo, čuo se pucanj, ona je pala a čulo se dete kako vrišti iza nje. Jedna od koleginica se onesvestila", ispričala je žena koja je radila sa Šamajom.

Ejveri, koji je pištolj ostavio tamo gde je mališan mogao da ga nađe, uhapšen je i optužen za ubistvo iz nehata. Nema kaucije a preti mu 15 godina zatvora.

(Glas javnosti/ Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR