Glas Javnosti

HOROR! Američka vojska potvrdila: U stajnom trapu transportnog aviona pronađen zgnječen Avganistanac! (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Američko ratno vazduhoplovstvo potvrdilo je večeras da je pronađeno ljudsko telo prilikom sletanja vojnog transportnog aviona C-17.

Kako je saopšteno ljudsko telo pronađeno je u stajnom trapu aviona C-17 pošto je avion koji je prevozio Avganistance sleteo u bazu Al Udeid u Kataru, objavio je portal Politiko, a prenosi Kurir.

 

Horor u stajnom trapu

Avion je poleteo sa 15. avgusta sa aerodroma u Kabulu, a otkriveno je tokom leta narednog dana 16. avgusta.

Inače na društvenim mrežama pojavio se bio snimak nogu muškarca koji izviruju iz stajnog trapa aviona. Mnogi su mislili da je u pitanju lažni snimak, međutim ispostavilo se da nije, što je potvrdila i američka avijacija.

Naime kroz prozor bočnih vrata na transportnom avionu C-17 snimljeno je kako izviruju noge i deo ruke iz stajnog trapa. Ko je napravio snimak nije utvrđeno. Radi se o Avganistancu koji nije bio na spisku za transport, ali je pokušao da uđe ilegalno u avion i pobegne iz Kabula. Na žalost u tome nije uspeo jer ga je hidraulika prilikom uvlačenja točkova zgnječila.

Inače ponedeljak 16. avgust 2021. ostaće zabeležen crnim slovima u istoriji kada su očajni Avganistanci počeli da se vešaju na trasportne avione koji su prevozili one sa dozvolom za evakuaciju iz Kabula. Oni su trčeći uz pistu pokušali da se uhvate za letelicu, ali su svi popadali kada je avion poleteo.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ©️havacilikkulubu.tr (@havacilikkulubu.tr)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR