Glas Javnosti

Члан руског бенда „Пуси рајот” Пјотр Верзилов примљен у болницу са чудним симптомима

Svet
Autor: Глас јавности / Бета - АФП / од 14.09.2018.

Члан руског бенда „Пуси рајот” Пјотр Верзилов, који је утрчао на терен у финалу Светског првенства у фудбалу ове године, примљен је у московску болницу и налази се у тешком стању, рекла је чланица групе Вероника Никулшина, и додала да не искључује могућност да је Верзилов отрован.

Према њеним речима, он је почео да се осећа лоше у четвртак увече, пар сати после њеног суђења за неизвршавање наредби полицајца на које је он дошао да је подржи.

„Увече је почео да се осећа лоше. Изгубио је вид, вид му је био замрачен. Приписали смо то исцрпљености али се после погоршало, није могао да говори, није ме препознавао”, рекла је Никулшина, иначе Верзиловљева партнерка. Она је за радио Ехо Москве навела да „не искључује могућност да се ради о спољној интервенцији”, али да чека резултате медицинских прегледа.

Никулшина је навела да Верзилов није имао претходних медицинских проблема те врсте и да није користио дрогу или алкохол. Забринутост због стања Верзилова, канадског држављанина, изразио је и канадски премијер Џастин Трудо. 

Глас јавности / Бета - АФП / од 14.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR