Glas Javnosti

Ceo svet traga za malom Medlin, sa otmičarem bila i devojka sa Kosova?

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn, koja je nastala 2007. godine u Portugaliji, prenosi Dejli mejl.

List navodi da se veruje da je devojka bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz u Portugaliji, kada je iz hotela nestala Medlin Mekejn, koja je u tom mestu bila na odmoru sa roditeljima.

 Polcija se nada da će pronaći bivšu partnerku otmičara, za koju se veruje da je u to vreme bila maloletna i da je reč o devojci sa Kosova, navodi Dejli mejl.

 Medlin je nestala 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili u obližnjem baru, a tada je imala tri godine.

 Juče je nemački tužilac iz Braunšvajga Hans Kristijan Volters saopštio da se pretpostavlja da je devojčica mrtva.

 On je rekao da se protiv 43-godišnjeg nemačkog državljanina vodi istraga zbog sumnje da je počinio ubistvo, preneo je CNN.

 Osumnjičeni, koji je u nemačkim medijima označen kao Kristijan B, trenutno izdržava zatvorsku kaznu.

 Smatra se da je bio u kraju gde je Medlin poslednji put viđena tokom letovanja u Portugaliji. On je živeo u Algarveu između 1995. i 2007. godine, pljačkao hotele i prodavao drogu, saopštila je nemačka policija.

 Policija je saopštila i da je on više puta osuđivan zbog seksualnih zločina nad devojčicama i da je na izdržavanju duge zatvorske kazne.

Nestanak Medlin Mekejn pokrenuo je međunarodnu potragu i leci sa njenim likom lepljeni su po celom svetu.

(Izvor Tanjuig)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR