Glas Javnosti

Britanci palili 5G antene jer IZAZIVAJU KORONU!?

Svet
Autor: Glas javnosti

U nekoliko gradova u Velikoj Britaniji zapaljeni su stubovi mobilne telefonije i došlo je do zlostavljanja jednog od tamo zatečenih inženjera zbog neutemeljenih teorija o povezanosti korona virusa sa 5G mrežom, saopštili su u zajedničkom saopštenju britanski mobilni provajderi.


Nakon što su fotografije stubova u plamenu postavljene na društvenim mrežama, provajderi su istakli da je širenje takvih glasina “zabrinjavajuće“.

 

Sekretarijat za digitalne tehnologije, kulturu, medije i sport saopštio je da je upoznat s tim da se na internetu šire netačne informacije o 5G tehnologiji.

Facebook mreža je tokom 3. aprila uklonio stranicu na kojoj su prikazane fotografije sa zapaljenim tornjevima za prenos 5G veze, uz podsticanje drugih da urade isto. Kompanija Mobile UK je navela da još više zabrinjava to što pojedini ljudi zlostavljaju njene radnike i prete da će oštetiti infrastrukturu zbog tvrdnji o 5G tehnologiji.

- To samo negativno utiče na sposobnost naše industrije da održi operativne kapacitete mreža za podršku masovnom radu od kuće i dostupnost hitnih službi - istakla je kompanija.

 

Izvor: Mondo

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR