Glas Javnosti

BOLDVIN NEMA MIRA! Dobio je važne poruke koje je odmah objavio (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Tragičan događaj koji se dogodio na snimanju filma "Rđa", kada je Alek Boldvin usmrtio koleginicu Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza, glumu ne daju mira. Sada su se pojavile nove informacije.

Nove detalje je iznela Tereza Dejvis sa kojom je Boldvin sarađivao na pomenutom filmu, a njene poruke objavio je na svom profilu na Insatagramu.

– Pucnji su bili slučajna pražnjenja, koja su mnogo češća nego što mislite. Da, postoji razlika. Pištolj  su odmah provereni posle pucnjave, i slučajna pražnjenja su konstatovana na licu mesta i upućena su izvinjenja, bila sam tu kad se to desilo – napisala je ona u poruci.

– Imali smo mnogo sastanaka oko bezbednosti na snimanju. Nekada i po više njih u toku dana. Očigledno se dogodila greška tog dana, taj koji je odgovoran za ovo, ko je zadužen bio za te stvari, je uradio šta je uradio. Moja prijateljica je mrtva. Da li sam besna na osobu koja je zadužena bila za bezbednost na setu? Da. Ali ne želim da se pravim i da nije mario za našu bezbednost tokom ostalog vremena koje smo proveli na snimanju – dodala je, između ostalog ona u prilično dugom obrazloženju.

– Pročitajte ovo – napisao je Alek uz objavu njenih poruka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR