Glas Javnosti

BIVŠA DEČIJA FILMSKA ZVEZDA IZVRŠILA SAMOUBISTVO, otrov kupio preko Amazona, i to za četvoro ljudi

Svet
Autor: Glas javnosti

Stravična vest potresla je filmski svet, bivša dečja zvezda, Metju Majndler, izvršio je samoubistvo pomoću natrijevog nitrata koji je kupio na Amazonu, rekla je njegova majka.

Majndler je kupio proizvod za 15 dolara. Obdukcija nesrećnog mladića pokazala je da umro od trovanja natrijevim nitratom. Inače, ta hemikalija se koristi kao konzervans i vrlo je opasna jer uzorkuje smanjenje krvnog pritiska i sprečava dotok kiseonika u mozak.

Monica Majndler je rekla kako je saznala da je njen pokojni sin hemikaliju kupio na Amazonu, pregledavajući istoriju pretraživanja na njegovom računaru. Mladi glumac je tražio informacije o tome kako kupiti natrijev nitrat i kako ga iskoristiti da se što je moguće bezbolnije oduzme život, piše Dedline.com.

Naručio je dovoljnu količinu da usmrti četvoro ljudi.

Njegov majka je ove informacije objavila kako bi upozorila druge roditelje na opasnu hemikalije.

Iz Amazona se još uvek nisu oglasili.

Podsetimo, Metju, dečja glumačka zvezda i student prve godine na Millersville koledžu, za kojim se nekoliko dana tragalo, pronađen je mrtav 28. avgusta u blizini sudentskog kampa.

Mindler se proslavio ulogom u filmu iz 2011. „My Idiot Brother“, a poslednja mu je uloga bila u filmu iz 2016. „Chad: An American Boy“.

Mindler je nestao 25. avgusta o čemu je fakultet obavestio roditelje koji su pokrenuli potragu. Nažalost, nekoliko dana kasnije, mladić je pronađen mrtav.

(Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR