Сузана Мугоша вршила притисак на „сведока државног удара“ Славка Никића

Сведок у такозваној афери "државни удар", Славко Никић, гостовао је на телевизији Хепи код Миломира Марића. Он је казао да је судија Сузана Мугоша лично имала комуникацију са њим, да га је звала на кућни телефон и нудила плаћене трошкове и дневницу - само да дође у Подгорицу и сведочи

Сведок у такозваној афери „државни удар“, Славко Никић, гостовао је на телевизији Хепи код Миломира Марића. Он је казао да је судија Сузана Мугоша лично имала комуникацију са њим, да га је звала на кућни телефон и нудила плаћене трошкове и дневницу – само да дође у Подгорицу и свједочи.

Он је овом приликом говорио и о својој улози у овој тзв. афери, о понашању судија и тужилаца, као и о односима који су представљени јавности.
Никић наводи да није пристао да иде у Подгорицу и свједочи, јер није добио гаранције да га неће изручити Албанцима на тзв. Косову, па је онда дао изјаву путем видео линка. Додаје и да је преварен од стране „оно ништа, оне сподобе из тужилаштва“, (тужилац Миливоје Катнић из Црне Горе), али и да је преварен од стране Лидије Игњатић из србијанског тужилаштва. Никић наводи да је срамота што су сви медији објавили његово сведочење пре него што је он потписао транскрипте.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета