Glas Javnosti

Zvezda Koromanu: Pljuješ po nama, a dajemo ti platu

Sport
Autor: Glas javnosti

Žestoka svađa pokrenuta je između nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ognjena Koromana i kluba sa “Marakane. Pljuštale su prozivke sa obe strane, a čini se da do epiloga još neće doći.

Aktuelni trener Smedereva je, naime, na Fejsbuku oštro kritikovao stanje u srpskom fudbalu, uz posebne opaske na račun Zvezde. Koromanov klub će se do kraja sezone boriti za opstanak u Prvoj ligi Srbije, ali već je iz FSS obelodanjeno da će oni, zbog nameštanja u jesenjem delu sezone, svakako da ispadnu u niži rang.

- Pitamo se posle zašto se nigde ne kvalifikujemo. Pa, teško da ćemo i da hoćemo više. Osećam se poraženo što lične interese pojedini predsednici lome preko klubova. Njih nije briga za porodice fudbalera i da li su legle plate, kao i od čega će da žive ta naša deca. Zvezda plati osam fudbalera iz inostranstva i da svakom od njih godišnju platu od 500.000 evra u proseku, a posle dovede dva svoja igrača iz Grafičara (Nikolić i Gavrić) iz druge lige, koji posle budu najbolji igrači. Pa, čekaj, ko je lud? Da ćutim? Zašto? Pa, ja sam odrastao na Marakani i svoje detinjstvo sam ostavio tu. Kome da ćutim i još manje da se plašim nekoga? Sramota je ko se dovodi, a naša deca i talenti nestaju - napisao je Koroman.

Na reakciju kluba sa “Marakane” nije se dugo čekalo. Koromanu je odgovorio direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović.

- Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva - poručio je Mladenović.

Direktor omladinske škole crveno - belih otkrio je da Koroman prima platu u Zvezdi.

- A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih “ludaka” ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci - podvukao je Mladenović.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR