Glas Javnosti

TRAGEDIJA BALKANACA U KANADI! Klizište zatrpalo Anitu i Mirsada Hadžića, ostala dvogodinja devojčica

Svet
Autor: Glas javnosti

Kanadu je pethodnih dana zahvatilo nevreme koje je izazvalao prirodnih katastrofu velikih razmera. Žrtve se i dalje broje, sada je stigla vest i da su stradali i supružnici sa Balkana.

Anita i Mirsad Hadžić su se u ponedeljak 15. novembra vraćali kući iz Okanagana kada ih je zateklo klizište u okrugu Pembertona. Na povratku kući, njihovo i još nekoliko vozila, zatrpala je ogromna količina zemlje i kamenja koje je nosilo klizište koje se pokrenulo kao posledica nedavnih velikih poplava i oluja koje su zadesile Kanadu. 

Policija je saopštila da su pronađena tela četiri osobe - jedna žena i tri muškarca, pišu kanadski mediji, prenosi Radio Sarajevo.

Identifikovane su dve osobe, a traga se za još jednim muškarcem. Tela su pronađena oko 250 kilometara severoistočno od Vankuvera.

Porodični prijatelj Ali Azodi, kazao je da mu je Mirsad Hadžić bio "kao brat", rekao je da je par iza sebe ostavio dvogodišnju ćerku. Na društvenim mrežama brojni prijatelji se opraštaju od ovog para, i opisuju ih kao "neverovatne roditelje". Organizovane su dve onlajn akcije prikupljanja sredstava za njihovu dvogodišnju ćerkicu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR