Glas Javnosti

Sergej Trifunović: "Ministre, kom ''k...u'' tačno vi služite?"

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Predsednik Pokreta slobodnih građana Srbije (PSG) Sergej Trifunović objavio je danas na Tviteru sms prepisku navodno s ministrom kulture Vladanom Vukosavljevićem u kojoj mu Vukosavljević poručuje da je slobodan da pravi budalu od sebe i da ne mora o tome da ga obaveštava.

Sve je počelo Trifunovićevim tvitom u kojem je napisao da je Ministarstvo kulture Filmskom centru Srbije “uzelo petinu sredstava” koja su prethodno bila odoborena,a to su, kaže, 3-4 filma.

"Sad ce opet ministar nekulture Vukosavljević da mi piše patetične poruke, ali ministre, kom ''k...u'' tačno vi služite?”, napisao je Trifunović na Tviteru, a onda je, po svemu sudeći, poslao sms ministru sa linkom ka toj informaciji, uz komentar “da se gospodstvo ne muči”. U toj poruci je ministru poručio da “pozdravi prvi fikus Srbije”.

Trifunović je podelio skrinšot dopisivanja i tvrdi da mu je sa minstrovog broja stigao sledeći odgovor:

“Gospodine Trifunovići, molim vas da me ubuduće više nikad ne uznemiravate slanjem poruka na moj službeni broj. Slobodni ste da pravite budalu od sebe u sajber prostoru ili bilo gde ali ne i da mene porukama o tome lično obaveštavate. Verovatno vam je poznato da o Vama mislim da ste prost, neuk, zao i tupav čovek, sklon devijantnom ponašanju i narkomaniji, te da me vaše mišljenje ili napor da uobličite nešto nalik tome ni najmanje ne zanimaju”.

U nastavku je Vukosavljević napisao i da ga uvrede na njegov račun koje, kako kaže, Trifunović često iznosi ne dodiruju, jer, po njemu, razuman čovek ne može sebi da dozvoli da emotivno reaguje na “balavljenje ili lavež besnih pasa”.

“Dodao bih i to da nema tog budžeta za film koji bi od Vas napravio dobrog glumca niti ima tog preobražaja, ili pretpraznički rečeno, uskrsnuća koji bi od vas napravili bilo šta pristojno, iole čestito ili vredno pažnje. Ako takvih stvari ima, u svakoj sledećoj inkarnaciji, dakle zauvek, bićete beskarakterni moron lišen razuma i kognitivnih kapaciteta. Tolika je snaga Vaše karmičke predestinacije”, napisao je navodno Vukosavljević.

Izvor: Tanjug

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR