Samo četiri odsto građana Srbije bi na letovanje u Crnu Goru!

cg1

Foto: Youtube Printscreen

Od ukupnog broja građana koju su se izjasnili da bi radije letovali u inostranstvu (50% ispitanih), čak 80% se izjasnilo da bi otputovali u Grčku.

U najnovijem istraživanju u oblasti hotelijerstva i restoraterstva, građani Srbije su odgovarali na pitanja vezano za izbor destinacije za godišnji odmor.

Ispitivanje je potvrdilo da je veliki broj građana poslušao apele i savete državnih zvaničnika, i odlučio da letovanjem u otadžbini pomogne domaću privredu. Čak 50% ispitanih se izjasnilo da planira da letuje u Srbiji.

Od ukupnog broja građana koju su se izjasnili da bi rađe letovali u inostranstvu (50% ispitanih), čak 80% se izjasnilo da bi otputovali u Grčku. Od polovine ispitanih zainteresovanih za put u inostranstvo – 10% je odabralo Bugarsku i Hvatsku, 8% Crnu Goru, a 2% bi otišlo negde drugde.

Znači, svega 4% od ukupnog broja ispitanih građana Srbije planira da, tokom leta, poseti Crnu Goru. S obzirom na dramatične događaje poslednjih dana koji su potresali Crnu Goru ovakva zainteresovanost srpskih turista za Crnu Goru, ne bi trebalo nikoga da začudi, piše In4s.

Komentari

  • Od Jovan
  • 2020-05-26 01:25:12

Kako ih volja..necemo ih nagonit sami su to odlucili..nemoj sutra da reknu da smo ih iscerali..posto vjeruju medijima ratnohuskackim sretan im put..

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Američka ekonomija je već u kratkoj, dubokoj recesiji, a čak i uz porast nezaposlenosti očekuje se da će potrošači nastaviti trošiti, pokazalo je istraživanje Nacionalnog udruženja za poslovnu ekonomiju (NABE).

Beograd je večeras zahvatilo snažno nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i vetrom koji su doveli do velikih problema u saobraćaju.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone