Glas Javnosti

Detalji iz njegove karijere: Obezbeđivao brojne holivudske glumce Staloneta, Brus Vilisa..

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Učesnik Zadruge 6 Emil Kamenov nedavno je u razgovoru sa Marinom Popović progovorio o svojoj zanimljivoj biografiji.

Za kratko vreme privukao pažnju domaćih medija i publike, kao i simpatije nekih gledalaca, a trenutno je najzanimljivija njegova priča sa Majom M i mogućoj vezi između njih dvoje, iako se Emil jedini izjasnio kao oženjeni muškarac.

Krupni Bugarin pričao i o svojoj karijeri te u razgovoru sa Marinom Popović otkrio neke detalje: 

- Ja sam u Bugarskoj dosta poznat.Tamo me znaju iz bugarske akcione serije " Balkanska mafija ", koja se emitovala šest sezona u Bugarskoj i dostigla ogromnu popularnost u mojoj državi, kao i šire u regionu. U toj seriji sam glumio telohranitelja najvećem kriminalcu iz serije Ivu Andonovu- rekao je Emil i nastavio:

Bio sam obezbeđenje na setu dok se u Bugarskoj snimao holivudski blokbaster "Plaćenici", na kome sam upoznao i obezbeđivao brojne holivudske glumce iz toga filma, među kojima su Silvester Stalonen,  Brus Vilis, Džeki Čen  i drugi. Bilo je to odlično iskustvo - rekao je Kamenov na šta mu je Marina Popović čestitala, pa pokrenula temu o Zadruzi i zadrugarima:

 Biće zanimljivo Emile ove sezone su super učesnici za razliku od nekih prošlih. Polako tek je početak, videćemo kako će se neke situacije i događaji odvijati, dug nam period predstoji - rekla je Marina, koja je ušla sa suprugom Jovanom sa kojim drži privatni biznis i važi za jednu od najobrazovanijih osoba, koje su ušle u Zadrugu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели emilkamenovbg (@emilkamenovbg9)


- Videćemo i ja se nadam. Imam ja iskustva u rijalitiju, malo sam rešio da promenim da dođem u Srbiju, da vidim kako to kod vas funkcioniše - rekao je snažni Bugarin- prenosi kurir.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR