Glas Javnosti

SRBI OKRENULI LEĐA EVROPI! Izabrali dve nove destinacije

Putovanja
Autor: Glas javnosti

U iščekivanju zimskih aranžmana, dve destinacije koje su ovih dana najtraženije u domaćim turističkim agencijama ispostavile su se kao prilično iznenađenje.

Srpski turisti su izgleda odustali od evropskih metropola, koje su tradicionalno najpopularnije u ovom periodu, i rešili da „produže“ letnju sezonu. Pitali smo agencije koje destinacije su najtraženije u ovom periodu i dobili smo ista dva odgovora od svih: Egipat i Istanbul!

Egipat
Kako kažu ljudi iz agencija, avioni za Hurgadu poleću na svakih sedam dana, a cene su značajno pristupačnije nego prethodnih meseci.

Aranžmani koji su u avgustu koštali i do 700 evra, sada se mogu pronaći i za 430. U tu cenu ulazi avionska karta i all inclusive usluga. Luksuzne hoteli sa pet zvezdica, možete pronaći za nešto više od 500 evra.

Prosečna temperatura u Hurgadi, u oktobru iznosi oko 30 stepeni, dok je u novembru oko 25, što je prilično zadovoljavajuće, čak i za kupanje.

Istanbul
Destinacija koja je nadmašila sve ostale je definitivno Istanbul. Studenti, penzioneri i zaposleni – svi idu u Istanbul, a autobusi polaze na svaka 3,4 dana.

I u Istanbulu će vas poslužiti lepo i sunčano vreme, barem još nekoliko nedelja. Temperatura se kreće od 14 do 20 stepeni u ovom periodu.Što se tiče cena aranžmana, Tursku možete posetiti autobusom, na 5 dana je nešto više od 70 evra.

S druge strane, ako se odlučite na putovanje avionom, izdvojićete nešto više od 280 evra za pet dana,piše Nova.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR