Glas Javnosti

POSLEDNJA DAJANINA ŽELJA ZA SINA VILIJAMA: Princezina osveta Čarlsu iz groba (VIDEO)

Porodica
Autor: Glas javnosti

Poslednja želja princeze Dajane bila je i njena, bar tako neki kažu, osveta iz groba Čarlsu.

Princeza Dajana tragično je izgubila život 1997. godine i nije imala priliku videti kako njen sin, 39-godišnji princ Vilijam postaje kralj Velike Britanije.

Od tada su prošle 24 godine, a njen bivši suprug, 72-godišnji princ Čarls, prvi na redu za krunu kralja, još uvek čeka svoj veliki trenutak.

I dok se na dvoru sve glasnije šuška kako će kraljica zahtevati od Čarlsa da preda krunu sinu Vilijamu, suprugu vojvotkinje od Kornvala, Kamile Parker, sve mrskije odzvanjaju u ušima reči princeze Dajane koje je izgovorila pre smrti.

Navodno je njena poslednja želja bila upravo da Vilijam bude kralj umesto Čarlsa, pisao je magazin In Touch.

Visokopozicionirani izvor sa dvora otkrio je da je Dajanina najveća želja bila da Viliam bude kralj, a to je i sama dala naslutiti kad je u čuvenom Panorama intervjuu 1995. godine.

Isto tako, izjavila je kako Čarls ne bi smeo postati kralj.

Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Viliam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna. Zato se plaši da bi se Dajanina poslednja želja mogla ostvariti, rekao je izvor i dodao kako bi to mogla biti Dianina osveta Čarslu iz groba,piše Story.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR