Glas Javnosti

MADONA IMA OPAKOG MLADOG DEČKA : Razmenjivala nežnosti sa njim vrlo provokativno (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pre nekoliko meseci stavila tačku na trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, sada je uplovila u romansu sa još jednim zgodnim mladićem.

Madona je zavela 23-godišnjeg modela Endrjua Darnela, a navodno se ova romansa i te kako zahuktava. Par je primećen kako se "grli i mazi" u petak uveče na jednom koncertu u Njujorku, piše "Page Six".

Proslavljena 64-godišnjakinja je i na Instagramu objavila fotografije iz ovog noćnog izlaska, a na jednoj od njih Darnel je prebacio ruku preko njenog ramena, te prislonio glavu uz njenu dok su pravili selfi.

"Page Six" prenosi i da su golupčići nakon koncerta otišli do jednog popularnog restorana na Menhetnu na kasnu večeru, a Madona je provela čitavo veče plešući i praveći selfije za stolom.


Madona i Endru bili su cele noći vidno naklonjeni jedno drugom, ljubili su se i mazili u separeu - tvrde izvori sa lica mesta.
Endru je inače mogao da se vidi na različitim snimcima i fotografijama na
Instagram nalogu ove pevačice, te je jasno da između njih nešto definitivno postoji prenosi Telegraf

Podsetimo, Madona je nedavno, odgovarajući na pitanja fanova, navela seks kao svoju omiljenu opsesiju, ali i tajnu uspeha, životnu mantru i čin koji je tera da gura dalje u životu. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR