Glas Javnosti

VUČIĆ URUČIO ORDEN HAMRANU: Vi činite čast svojoj profesiji, državi, nastavićemo da se borimo protiv organizovanog kriminala

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić uručio je Orden srpske zastave drugog stepena predsedniku Evropske agencije za saradnju u krivičnim stvarima Evrodžast Ladislavu Hamranu.

On je kazao da je to pokazatelj odlučnosti Srbije da se izbori sa organizovanim kriminalom, te da je Hamran orden zaslužio svojim zalaganjem.


- Uzajmno razumevanje Srba i Slovaka traje vekovima, kroz celu istoriju smo se slagali i uvek bili na istoj strani. Lično zalaganje Ladislava za punu integraciju Srbije u evropski pravni poredak, zaradilo je ovo. Gospodine Hamran, Republika Srbija je vaš iskren partner, i radujem se daljoj saradnji. Još jednom želim da manifestujem rešenost da se borimo protiv kriminala. U tom smislu u Srbiji ćete uvek imati partnera. Poštovani gospodine Hamran, orden ste zaslužili za naročite zasluge u učvršćivanju prijateljstva sa Srbijom. Vi činite čast svojoj profesiji, državi, odlikovanjem vas, mi odajemo čast svim članicama Eurodžasta-a - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR