Glas Javnosti

VUČIĆ ISKRENO O NAPUŠTANJU FUNKCIJE: Odlazim, ali vas mnogo volim

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije i SNS-a, Aleksandar Vučić, stigao je na svečanu akademiju koju organizuje Srpska napredna stranka (SNS), povodom 13 godina od osnivanja najveće stranke u Srbiji.

- Beskrajno vam hvala što ste večeras ovde sa nama, što vam nije teška da budete ispred Arene. Imamo zadatak da se borimo za našu zemlju, za naš narod, za svakog od nas, ali i za svakog čoveka. Nemamo pravo da damo nikome da uništi sve ono što smo gradili prethodnih godina. Nemamo čega da se stidimo. Mi smo unutra uspeli da uvezemo jednu mašinu, ime mu je "Radiša", njom smo izgradili i povezali više puteva. Mi smo izgradili bolnici domove zdravlja, zato je pred vama budućnost. Pred običnim i poštenim ljudima i ljudima koji vole Srbiju je budućnost. Našom borbom i radom mi ćemo da pobedimo one ko rade protiv Srbije. Zajedno ćemo ići do pobede. Mnogo, mnogo, mnogo vas volim! Hvala vam i izvinite što nema mesta u Areni, a svako vaše mesto obići ću u narednim mesecima... - obratio se predsednik okupljenima ispred Arene.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Arenu autobusom, sa omladinom Srpske napredne stranke.

Tokom puta, podmladak SNS pevao je i svirao u autobusu pesmu "Ovo je Srbija", ali i mnoge druge.

- Ima još desetine autobusa koji još idu ka Areni... Srpsko srce ne možete da sprečite i da sprečite ljude iz cele Srbije da kažu šta misle. Pristojna Srbije pobeđuje - naveo je Vučić.

- Oni koji ne rade ništa oni verovatno ne greše. Za mene je važno da ovi mladi se nauče odgovornosti, da budu ozbiljni, da budu posvećeni i da njima ostavimo Srbiju da to bude zemlja da ne ubije demontrante da pušta sve. Da bude normalna država. To je ono što mislim da ovi ljudi već imaju, još neko iskustvo će im trebati - naveo je predsednik.

Vučić je na pitanje zbog čega je rešio da od sledećih izbora ne bude više predsednik SNS odgovorio:

- Prihvatio sam da pomognem stranci i da je vodim na narednim izborima, a onda je vreme za neke mlađe ljude. Moje je da osiguram i obezbedim sigurnost stranke, boljitak i da da se izborimo za mlade ljude - naveo je Vučić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS
sns



KOMENTAR