Glas Javnosti

ŠEŠELJ ŠOKIRAO TVRDNJAMA: 'Srbija je htela Olbrajtovoj da kupi luksuzni poklon, a onda smo saznali da je TAČI NJEN ŽIGOLO!'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, u jednom intervjuu je otkrio da su u tadašnjoj Saveznoj vladi planirali da državnu sekretarku SAD Medlin Olbrajt potkupe skupocenom ogrlicom kako bi je odgovorili od napada na Srbiju.

Šešelj, koji je u vreme agresije bio potpredsednik Vlade, tvrdi da je neko u rukovodstvu krajem 1998. i početkom 1999. godine ozbiljno predložio da se Olbrajtovoj kupi ogrlica vrednosti milion dolara. Međutim, kako kaže, služba državne bezbednosti došla je do informacija da je Medlin Olbrajt u ljubavnoj vezi sa šefom OVK Hašimom Tačijem, pa se od svega odustalo.

Foto: Youtube/Printscreen

Kako kaže Šešelj, u vrhu države svi su se plašili bombardovanja i predlagali su razne ideje kako da se to spreči.

-Sećam se slučaja kad se neko u Vladi dosetio da se kupi skupocena ogrlica Olbrajtovoj, vredna milion dolara, ne bi li se ona tako umilostivila. Međutim, onda smo dobili informaciju od naših službi bezbednosti da je ona u ljubavnoj vezi sa Tačijem i da je naša ideja besmislena. Ništa ne bi moglo da se postigne luksuznim poklonom- kaže Šešelj.

’Tači je bio lični žigolo Madlen Olbrajt’

-Nije to između njih bila ljubav. Tači se tu ubacio kao žigolo. Pa sto godina je mlađi od Olbrajtove, a ona ružna kao lopov! On je samo hteo da izvuče neke političke privilegije i u tome je kao što vidimo i uspeo. U to vreme Albanci su davali ogromne pare Amerikancima, bila je podmećena kompletna Klintonova administracija. Pa čak i pre tri godine su Albanci bili glavni finansijeri Hilari Klinton na izborima- podvlači Šešelj.

-Gospodin Hašim Tači je jedini čovek koji u moju spavaću sobu može da uđe bez najave- oduševljeno je, 1999. godine, odmah posle konferencije u Rambujeu, izjavila državni sekretar SAD gospođa Medlin Olbrajt.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR