Glas Javnosti

Пријатељ Маринике Тепић на челу криминалне групе?

Politika
Autor: националист.рс

Четворочлана криминална група ухапшена је у Панчеву 11. марта, против чијих припадника је поднета кривична пријава за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, као и за недозвољену производњу, држање и промет оружја и експлозивних материја.

Новак Филиповић из Панчева налазио се на челу ове групе, а националист.рс тврди да је близак пријатељ са Мариником Тепић, која пласира вести о наводним криминалним активностима државног руководства.

Мариника током октобра, према писању „националиста“ изнела неистине о томе, како српски државни врх сарађује са саветником за безбедност шеика Мохамеда Бин Заједа, Мухамедом Дахланом и каријерним дипломатом Адхамом Або Мадaлалом, због наводног илегалног извоза оружја. Она их је оптужила да се „налазе на међународној потерници“.

Према тврдњама овог портала, измишљотине које је народна посланица пласирала, имале су за циљ компромитовање домаће наменске индустрије и неосновану дискредитацију осведочених и више пута доказаних искрених пријатеља Србије – Дахлана и његовог блиског сарадника Мадалале.

У тексту се даље наводи да су они имали кључну улогу у успостављању сарадње између Србије и Уједињених Арапских Емирата, а због чега је Дахлан 2013. године и одликован Орденом српске заставе.

Текст је закључен тврдњом да се Мариникин „политички“ концепт заснива на развоју нарко тржишта на подручју Србије, док као негативно оцењује успостављање дугорочне и плодотворне стратешке привредне сарадње наше земље са Уједињеним Арапским Емиратима, једном од најбогатијих и најнапреднијих држава Света?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR