Glas Javnosti

PRAVDANJE TOME MONE: 'U politiku sam ušao samo zbog Vučića, a nikada ne bih psovao da sam znao da su KAMERE UKLJUČENE!' (VIDEO)

Politika
Autor: Glas Javnosti

Na društvenim mrežama je potpuni hit bio ministar Tomislav Momirović koji trenira strogoću prilikom obilaska radova.

Na tom snimku Tomislav Momirović drži predavanje kako se moraju ispoštovati rokovi i kako nikakvog kašnjenja sa radovima ne sme biti, ali onda su se ugasile kamere. Bar one koje su trebale da snime samo ono što je bilo dogovreno.

Ministar Momirović nastavlja žučno da objašnjava da radovi ne smeju da kasne i da mu nije jasno kako ne mogu da se postave "j*bene" sijalice". I tu je zapravo suština priče, neko je ministru Momiroviću udario "packu" što radovi kasne, a on je brže bolje napravio spektakl za javnost i pred kameram pokaže kako on ne toleriše kašnjenje.

A u stvari kad su se kamere ugasile, usledila je panična tirada i molba da ga ne prodaju jer mu je ovo "prvi penal".

Pokušao je Drobnjak da mu objasni da ga niko neće prodati ali to kao da nije Momirovića umirilo pa je samo prokomentarisao "vi  ste mi najsumnjiviji, vi ćete me prvi prodati".

Kad je ovaj snimak izašao u javnost, ministar je odlučio da se, nakon nekoliko dana čekanja i opravda za svoje reči.

Prvo što je uradio rekao je da delimično može da uvaži komentare da kopira predsednika Aleksandra Vučića, ali da su mu neprihvatljivi komentari da je prilikom nedavne posete radova na obilaznici oko Beograda vređao i ponižavao radnike i v.d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka.

-Prvo, ja uopšte nisam komunicirao sa radnicima. Pričao sam sa izvođačima koji nisu uopšte u tom trenutku plaćali naše podizvođače. Drugo, nisam nikoga vređao i ponižavao, ja sam zaista samo opsovao više puta- rekao je Momirović za Tanjug.

On je rekao i da ne bi psovao da je znao da su kamere uključene i navodi da svi nekada opsujemo.

On je naveo i da je u politiku ušao isključivo zbog predsednika Srbije Aleksandra Vučića i politike koju on sprovodi, dodavši da inače ne bi izlazio iz svoje “zone komfora”.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR