Glas Javnosti

Ова власт у потпуности "ПОСЕДУЈЕ СРБИЈУ", после шест година владавине не могу да кажу да је "ЗЕМЉУ РАЗБИО НЕКО ДРУГИ"

Politika
Autor: Глас јавности / Н1 / од 22.10.2018.

После шест година, ова власт сада "поседује" Србију и сада више не могу да кажу да је земљу разбио неко други, већ су за оно што не ваља у Србији они криви, рекла је новинарка Љиљана Смајловић у Новом дану телевизије Н1.

Она је оценила да јесте дошло до промене политике САД према Косову, али да то не значи да Косово није више америчко чедо.

После шест година на власти, то је јако дуго, они сада, како кажу Американци, поседују Србију и не могу да кажу да ју је разбио неко други, рекла је Смајловић.

"Они су сада криви за оно што не ваља у Србији, нема никакве дилеме", казала је.

Упитана колико се разликује СНС чије је председник био Томислав Николић од оног који данас води Александар Вучић, она је рекла да није сигурна колико се та странка променила од свог почетка до данас.

"Почело је 2008. кад је Николић рекао - хоћемо у Европу. У многоме су у праву опозиционари који кажу Вучићу - ти си украо нашу политику. Он јесте украо њихову политику, али то отвара и њихове слабе тачке", рекла је Смајловић и додала да верује да би опозиција, да је на власти, водила исту његову политику, и кад је Европа у питању, свет, можда чак и Косово.

Смајловић је оценила и да је лоше је што нема опозиције.

"И кад наши новинари делују као опозиција, мислиш се - ајде бар неко да је јак. Опасно је за Вучића да нема опозиције. Он се бори свим средствима против опозиције, обожава да новинаре зове опозиционим и да говори да су на страни његових противника, али мислим да и он зна макар делом своје свести да је добро за њега да макар неко диже глас против њега", казала је.

Сад сви само хејтују Вучића и то им је платформа, а могли би да добију гласове ако би се борили за грађане који нису острашћени, не гласају по партијској дисциплини, када би им показали да су бољи и да ће дан када буде смењен Вучић "Србија бити пристојнија".

"А то да црнац силује премијерку, то пишање по гробовима… то нигде није било. Они морају да се клоне тих људи који причају такве ствари", закључила је.

 

Глас јавности / Н1 / од 22.10.2018.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR