Glas Javnosti

IVICA DAČIĆ o požaru ZVEZDARI nakon što su mu evakuisane sestra i majka: Umalo da zbog prženih jaja neko nastrada!

Politika
Autor: Glas javnosti

Požar koji je u ponedeljak uveče buknuo u zgradi na Zvezdari u Beogradu, iz koje su evakuisane i majka i trudna sestra Ivice Dačića, lidera SPS i predsednika Narodne skupštine, buknuo je kad se u jednom stanu zapalio tiganj, u kom je stariji bračni par pržio jaja!

Vatra je buknula u jednoj zgradi, ali se ubrzo, kroz ventilacioni otvor, proširila i na susednu, luksuznu višespratnicu Oaza, u kojoj živi i porodica šefa parlamenta.

- Baka i deka koji žive u stanu na prvom spratu najverovatnije su pržili jaja, pa im se zapalilo ulje u tiganju. Oni nisu uspeli da ugase plamen, pa je on ubrzo zahvatio zavesu i tako se proširio po njihovom stanu, a zatim je vatra zahvatila i ventilacioni otvor i oštetila stanove koji su u toj vertikali. Međutim, vatrena stihija se tako proširila i do susedne zgrade, u kojoj žive Emica i Jelisaveta Dačić - priča izvor.

STANOVI na Zvezdari U PLAMENU! Vatrogasci evakuisali stanare, MEĐU NJIMA I DAČIĆEVE MAJKA I SESTRA! (VIDEO)

Ivica Dačić rekao je da su mu majka i sestra dobro i da su se već vratile u svoj stan. Ipak, kako kaže, umalo da im bizarna situacija dođe glave.

- Dobro su, hvala bogu! Ništa nije strašno, evakuisane su zbog dima i straha da bi požar mogao da se proširi, a uplašio sam se zbog sestre jer je trudna, u šestom mesecu je. Čujem da je požar navodno izbio u susednom ulazu kada su neki baka i deka pržili jaja, pa se zapalio tiganj. Umalo da zbog prženih jaja neko nastrada - kaže Dačić.

Ispred dve višespratnice na Zvezdari i juče su dežurale vatrogasne ekipe, a kako su nam rekli stanari, policija je obavila uviđaj.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR