Glas Javnosti

Bivši saradnik Ljubiše Preletačevića Belog: Vučićevi omladinci su imali zadatak da me prebiju

Politika
Autor: Glas javnosti

Stefan Gajić iz Mladenovca, nekada član grupe građana "Samo jako", izjavio je da mu je Srpska napredna stranka (SNS) planirala, kako je rekao, sačekušu, a da je te informacije dobio od članova omladine te stranke iz Mladenovca, koje nije hteo da imenuje.

"Juče nakon što sam stigao sa Vlasine, sačekala me vest da mi je oko Nove godine spremana sačekuša, prebijanje je u pitanju. Ja sam težine ovih reči svestan i karakter mi ne dozvoljava da pričam tek tako i optužujem na osnovu nekih 'varoških buva'. Nekoliko omladinaca SNS-a koji su rešili da o ovome progovore, razgovarali su s mojim ocem prekjuče, njihov identitet nećemo otkrivati, a priče im se poklapaju savršeno. Kako sami kažu, šef iz Beograda je preko svojih omladinskih prvaka iz Mladenovca dao nalog da mi se napravi sačekuša, za šta bi bilo izdvojeno 1.400 evra, valjda svakoj sedmorici po 200 evra", kazao je Gajić u video poruku na Instagramu.

Dodao je da je to "taj isti šef iz Beograda" koji je, kako je rekao, nekada izdao zabranu zaposlenja njegovoj sestri na teritoriji opštine Mladenovac.

"Mojoj sestri, koja je završila beogradski DIF i na njemu masterirala, zabranjeno je zaposlenje. Za ovakve informacije imamo pouzdane izvore i dokaze. Za razliku od nje, partijski poslušnici postaju direktori škola, zapošljavaju se, ono, klasična priča. Ova zabrana očigledno nije dovoljna kazna mojoj porodici za moje nestašluke. Da li će jedna sačekuša biti dovoljna, ne znam, ako će biti dovoljna, samo izvolte, spreman sam da podnesem takvu žrtvu", kazao je Gajić.

On nije želeo da otkriva identitet tih osoba.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Stefan Gajic (@klempavi_) дана

"Identitet šefa iz Beograda i omladinskih prvaka koji su mi preneli ovu informaciju neću otkrivati ukoliko se ne dogodi ništa, jer ne želim da ih izlažem neprijatnosti bilo koje vrste. Oni u to naravno, ne mogu da poveruju, ali, da, ljudi, postoji i ona druga strana i razlika - ne želim da vam se ikada išta loše dogodi", naglasio je Gajić,  a prenosi N1.

Kaže i da ne bi iznosio ovu priču da se prethodnih godina "nisu palile kuće novinarima, da neistomišljenici nisu prebijani i lokalni političari kidnapovani, da nije ubijen Oliver Ivanović".

"Da nije bilo toga, ja se na ovakve informacije ne bih osvrtao. Da, draga gospodo, uspeli ste da napravite pakao od ove države. Ovaj video snimam da ostane poruka da ja neprijatelje nemam, da mi ne preti opasnost ni od koga na ovome svetu, osim očigledno SNS-a, koju ne doživljavam kao neprijateljsku, jer ja neprijatelje nemam. Politikom se više ne bavim i ovo ne snimam radi bilo kakve lične promocije niti kampanje, nisam ni Đilasov, ni Boškov, ni očev, ni majčin, ovo poslednje dvoje su me naučili da budem svoj. Snimam ovaj video preventive radi, ništa drugo me ne interesuje, a za stres moje majke ne brinem, ja u Boga i kosmos verujem, sačekaće vas geometrija kad za to dođe vreme", zaključio je Gajić.

Gajić je poznat pod imenom Nebojša Prilepak, koji je bio najbliži saradnik izmišljene ličnosti Ljubiše Preletačevića Belog, vođe pokreta "Samo jako", koja je na lokalnim izborima 2016. godine ušla u Skupštinu opštine Mladenovac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR