Glas Javnosti

TRAGEDIJA U SLOVENIJI: Policija istražuje zašto je svađa trojice muškaraca okončana samoubistvom

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Muškarci, stari 50, 58 i 61 godinu, sukobili su se tokom druženja, a nakon verbalne rasprave došlo je do pucnjave

U nedelju u 20.12 sati, mariborski operativno-komunikacijski centar je obavešten o pucnjavi na području Policijske stanice Slovenska Bistrica. Prema dosad prikupljenim informacijama, preminuo je 58-godišnjak koji je presudio sam sebi nakon verbalnog sukoba s dva muškarca.

Muškarci, stari 50, 58 i 61 godinu, sukobili su se tokom druženja, a nakon verbalne rasprave došlo je do pucnjave.


Do pucnjave je došlo u mestu Okoška Gora u opštini Oplotnica.

"Na kraju je 58-godišnji muškarac preminuo, 50-godišnjak je teže povređen i prevezen je u UKC Maribor gde ostaje na lečenju, ali nije u životnoj opasnosti", rekao je dan nakon tragedije Matej Harb, viši samostalni policijski inspektor OKC PU Maribor, koji je potvrdio da je 58-godišnjak sam presudio sebi. Motiv još nije poznat.

Policija je sakupila informacije o trećem muškarcu i on je na slobodi, jer prema dosadašnjim saznanjima nije osumnjičen.

Policija još prikuplja informacije i dokaze, obavestili su i dežurnog istražnog sudiju i državnog tužioca. Prema dosadašnjim informacijama, reč je o krivičnom delu pokušaja ubistva i nanošenja povreda vatrenim oružjem.

Trojica muškaraca pre toga nisu imala krivični dosije, a takođe ih Policija nije tretirala ni kao počinioce krivičnih dela ili prekršaja iz oblasti nasilja.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR