НЕ ПРОПУСТИТЕ: УПРАВО СЕ САД ХАПСИ ЛАЖНА ЕЛИТА И СВЕТСКА МАФИЈА?

elita123

илустрација

 Корона вирус је пуштен из лабараторије да би се становништво планете земље, колективно послало у изолацију, да се стане на пут светској мафији? Да ли је чамотиња међу четири зида смишљена не би ли се што безболније, у целом свету, управо сада извеле акције рушења лажне елите? У тексту пред вама, који је компилирао наш веома обавештени и верзирани саговорник из Аустралије, размислите да ли је у питању теорија завере, или није. Свакако, у месецима пред нама, сазнаћемо истину. 

Наш саговорник каже да је у уторак канадском премијеру Џастину Трудоу у уручена је казнена оптужница САД-а за корпоративни и финансијски злочин. Власници медија навођени су да објављују информације како Трудоу и  његова супруга имају корона вирус,  те да још неко вријеме неће напуштати кућу. Даље, каже, да је оскаровац Том Ханкс ухапшензбог педофилије и да се тренутно се налази у хотелској соби у Аустралији, одбијајући повратак у САД. Под лупом су и Селин Дион, Мадона, Чарлс Баркли и Кевин Спејси. Сви ће тврдити да су болесни од корона вируса.
Италијанске ваздушнe луке у потпуности су затворене јер је против више од 80 ватиканских и финанцијских чиновника подигнута иста кривична оптужница за финанцијски криминал, педофилију, трговину децом и сексуално злостављање.

Осуђени холивудски силеџија Харви Ванстајн пристао је на договор у замену за своје сведочење против стотина холивудских славних особа и њихове умешаности у посао с дрогом, педофилијом и трговином децом. Уместо робије дуге 55 година, осуђен је на смао 23 године. У замену је  сведочанства против неких од највећих и најмоћнијих имена, укључујући принца Андрјуа из Велике Британије, бившег председника Била Клинтона, бившег потпредседника Џоа Бајдена, Тома Ханкса, Квентина Тарантина, Чарли Шина, Боба Сагета, Кевина Спејсија, Џона Траволте, Стивена Спилберга. Џефрију Епштајну је омогућено да склопи посао и убиство у затвору лажира у замену за сведочење.

Такође, против извршних директора неких великих светских корпорација подигнуте су оптужбе, а неки су присиљени на оставку - и то све у посљедњих 30-60 дана - попут извршних директора НБА-е, Харли Дејвидсона и фондације Б.
Око 30.000 видјенијих људи ухапшено је у свету за педофилију, наркотике све девијантне полне радње, а у кућном притвору је 25 кардинала.

 

 

Komentari

  • Od Bidza
  • 2020-03-27 10:32:31

Sloboda za Carli Sina

  • Od Ilija
  • 2020-03-28 01:05:52

Tekst je glup i nepismen! Ne kaže se"labaratorija", već.laboratorija.Svako normalan ko ovo vidi, ima da padne u nesvest.Tekst je dakle veoma loš i kao takav ispod svake kritike.

  • Od Boki23
  • 2020-04-16 20:25:28

Ima istine.al je ovde umotanaa sa oklagiju Al se kaze u oblandu sa sukaljcu

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije potvrdio je da je zaražen korona virusom.

Холивуду, највећој индустрији забаве света, од данас све напрасно стаје: отказане су филмске премијере, као и представе на њујоршком Бродвеју, а у телевизијским емисијама у САД више неће бити публике у студију.

Новосађанин приведен због изазивања страха међу колегама

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone