МИЛОГОРЦИ КОРИСТЕ КОРОНУ ЗА ОБРАЧУН СА СПЦ

Mom%C4%8Dilo-Krivokapi%C4%87

Ставрофор Момчило Кривокапић изјавио је да је синоћ саслушан у станици полиције у Котору, због како каже наводног кршења прописа Института за јавно здравље.

Такође, демантовао је наводе режимских медија да хапшен, већ да је само реч о информативном разговору.

“Истина је да смо синоћ ја и мој син позвани на саслушање у станицу полиције. Нису нам конкретно рекли шта и како, али отприлике јер смо служили молебан. Објаснио сам да смо служили редовну службу и да је било присутно, свега 15-16″, каже отац Момчило Кривокапић.

Међутим, наглашава да је читаву причу дигао на тај ниво новинар радио Скала, Славко Мандић.

“Наиме, кад је радио интервју са председником Општине Котор Жељком Апрцовићем, он је поставио питање шта ће се учинити против СПЦ која не поштује мере и препоруке Института за јавно здравље. Апрцовић је уљудно одговорио. Треба отворити сајт Скала радија. Синоћ је изашао чланак „СПЦ у Црној Гори отворено крши забрану јавних окупљања“, који објашњава све. Тако да би све ово могло просто насловити – Скала радио против Српске цркве а посебно против Момчила Кривокапића”, рекао је он.

Такође, додаје да у поступцима овог новинара има елемената за кривично гоњење.

“Ово је страшно шта Славко Мандић ради. И планирам да поднесем тужбу против њега”, изричит је отац Кривокапић.

Уједно, објаснио је да се у Котору молебан Пресветој Богородици служи од 17. века.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ирак је заинтересован да подофицире своје војске обучава по српском моделу, а то би представљао наставак сарадње две земље на плану обуке започет пре три године у области војног санитета, пише портал Балканска безбедносна мрежа.

U skladu s procenama stručnjaka da se situacija u vezi sa virusom polako smiruje, Vlada Srbije donela je odluku u vezi sa ublažavanjem određenih mera za sprečavanje širenja virusa COVID-19.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone