Milo5

Милова „потресна“ исповијест: Могао сам бити шеф у Комуналном, живот ме натјерао да вјечито будем предсједник

Невјерне Томе“, које су се дрзнуле да више вјерују својим очима и разуму него ДПС-пропаганди, ни након три деценије Милове владавине нису успјели да схвате до каквих неслућених „висина“ је г-дин Ђукановић довео Црну Гору. 

А, о жртви коју је шеф режима подносио свих ових година, „злопатећи“ се на позицијама предсједника и премијера Црне Горе, и да не причамо.

Тако се, гостујући на ТВ Фејс, Ђукановић потрудио да „запуши уста“ свима, коју су на „погрешан“ начин тумачили његово тродеценијско кормиларење опустјелом земљом:

„Кад се већ одричете своје приватности (а вјерујете да би је могао организовати јако лијепо за себе) хајде да покушате да урадите нешто што је вриједно, да сјутра кад се окренете за собом будете задовољни зато што сте жртвовали 30 година живота. 

Ја сам задовољан данас, ја сам задовољан. Вјерујте, колико год је било тегобно, колико год је било изазовно укључујући и изазове за сам живот, ја сам увијек себи објашњавао – то је твоја одлука. Ако си желио да живиш миран живот, завршио си економију, могао си бити шеф рачуноводства у Комуналном предузећу. Од 7-3 и након тога на одмор.“.

Па, логично. Да је лако предсједник бити – зар би њега запало!?

А народ – ко народ, ништа не разумије. Ма кад би га, сиромаха, пожалили – као да би му помогли. 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Долазак митрополита Украјинске православне цркве Онуфрија у Подгорицу има вишеструки значај, наводи ректор Цетињске богословије отац Гојко Перовић и додајe да то представља добар подсетник црногорским властима да се окану ћорава посла „прављења и обнављања државних цркава” у 21. веку.

Ambasador Rusije u Italiji Sergej Razov izjavio je da ruski vojnici u Bergamu rade u „samom paklu" zajedno sa italijanskim kolegama, i istovremeno je ocenio njihov rad kao herojstvo.

Pre nego što je i predstavljena, Deklaracija o zajedničkom jeziku izazvala je brojne rasprave u javnosti. Deklaraciju o kojoj svi imaju mišljenje, iako su samo retki imali priliku da je vide, potpisalo je 225 lingvista, književnika, naučnika, reditelja, novinara, filozofa, aktivista, glumaca. Tekst Deklaracije prenećemo u celosti.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone