Milo5

Милова „потресна“ исповијест: Могао сам бити шеф у Комуналном, живот ме натјерао да вјечито будем предсједник

Невјерне Томе“, које су се дрзнуле да више вјерују својим очима и разуму него ДПС-пропаганди, ни након три деценије Милове владавине нису успјели да схвате до каквих неслућених „висина“ је г-дин Ђукановић довео Црну Гору. 

А, о жртви коју је шеф режима подносио свих ових година, „злопатећи“ се на позицијама предсједника и премијера Црне Горе, и да не причамо.

Тако се, гостујући на ТВ Фејс, Ђукановић потрудио да „запуши уста“ свима, коју су на „погрешан“ начин тумачили његово тродеценијско кормиларење опустјелом земљом:

„Кад се већ одричете своје приватности (а вјерујете да би је могао организовати јако лијепо за себе) хајде да покушате да урадите нешто што је вриједно, да сјутра кад се окренете за собом будете задовољни зато што сте жртвовали 30 година живота. 

Ја сам задовољан данас, ја сам задовољан. Вјерујте, колико год је било тегобно, колико год је било изазовно укључујући и изазове за сам живот, ја сам увијек себи објашњавао – то је твоја одлука. Ако си желио да живиш миран живот, завршио си економију, могао си бити шеф рачуноводства у Комуналном предузећу. Од 7-3 и након тога на одмор.“.

Па, логично. Да је лако предсједник бити – зар би њега запало!?

А народ – ко народ, ништа не разумије. Ма кад би га, сиромаха, пожалили – као да би му помогли. 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

У Србији су ноћас ухапшене 154 особе због кршења мера Владе. Такође, до јутрос у осам часова 66 особа је спроведено у карантин у Моровићу. Министар полиције Небојша Стефановић је, гостујући у Дневнику РТС-а, рекао да је највећи број грађана схватио важност мера које су уведене и поручио је да је важно да људи покажу одговорност према онима који су најугроженији и према свом здрављу.

Предложена модернизација домаћег Борбеног возила пешадије (БВП) М-80А унапредиће могућности тог времешног оклопњака али он и даље неће бити упоредив са савременим возилима тог типа а чак ће и изгубити неке добре особине које је имао, пише портал Балканска безбедносна мрежа.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета