Glas Javnosti

Ovo su signali da ste završili u KARMIČKOJ VEZI i da vam je sadašnji partner LEKCIJA IZ PROŠLOSTI

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Da li znate za veze koje počnu lepo i romantično, a završavaju se toksično i sa patnjom.

Ovo je jedan od glavnih znakova karmičke veze. Karma je posledica uticaja delovanja osobe na živote ljudi oko sebe. Karmički odnosi takođe se kreiraju na osnovu vaših postupaka.
U početku veza je puna ljubavi, nežnosti, romantike i strasti, ali vremenom počinje da pokazuje svoje pravo stanje. Odnos se pretvara u toksičnu atmosferu iz koje mnogi ne nalaze izlaz. Uzrok karmičke veze jeste vaša karma na osnovu odnosa i veza koje ste kreirali u prošlosti. Na primer, prema zakonu karme, ako ste voljenu osobu prevarili bez kajanja, onda ćete se na kraju naći u vezi u kojoj ćete biti izdani.

Kada vam se dogodi ovakav odnos, on predstavlja poziv za jačanje svesti i podstiče vas da razmislite o tome kako se ophodite prema ljudima do kojih vam je stalo.

Evo koji znakovi pokazuju da ste u toksičnoj karmičkoj vezi:

1. Jaka strast - Ova strast je neverovatna na početku veze. Toliko je jaka, da ukazuje da je ovim osobama suđeno da budu zajedno. Iako strast u vezi treba negovati, ako ste u toksičnoj ili karmičkoj vezi, onda vas ta privlačnost sprečava da napustite partnera, iako to morate učiniti.

2. Opsesija - Kada ste u karmičkoj vezi, opsednuti ste svojim partnerom. Želite da znate šta radi, šta gleda, šta razmišlja i šta govori skoro svaki minut koji provedete odvojeno. Neprestano razmišljate o tome šta on trenutno radi.

3. Negativna osećanja - Da li se osećate loše i nesigurno kada partner nije kraj vas? Svako negativno osećanje koje se javlja može biti znak za uzbunu.

4. Ljubomora - Opsesija uvek dolazi sa ljubomorom, a u karmičkoj vezi ljubomora se javlja u trenutku kada ne možete da se oslobodite straha. Mala ljubomora u vezama često može biti simpatična, ali toksična ljubomora i stalna kontrola partnera prelazi granice i govori da ste u nezdravom odnosu.
5. Kontrola - Posle ljubomore dolazi kontrola. Vi i vaš partner možete da koristite različite načine da kontrolišete jedni druge. Dakle, to može biti stvarno ili virtuelno praćenje vaše srodne duše ili zabrana susreta sa njenim prijateljima i porodicom. Ovo je obično slučaj ako vaši prijatelji i porodica otvoreno ne odobravaju vaš izbor partnera. Ako vaš partner ili partnerka pokušava da vas otuđi ili odvoji od voljenih, trebalo bi da preknete ovaj odnos.

6. Bes - Svaki vid besa u odnosu donosi negativnost i ugrožava kvalitet veze. Izlivi besa su neopravdani i ne treba nikada da dozvolite da neko iskaljuje bes na vama.

7. Intuicija - Ako ste u toksičnoj vezi, verovatno postoje tri oblasti vašeg tela, uma i ličnosti koje su već svesne toga: vaš mozak, vaše srce i creva. Slušajte svoju intuiciju. Ona retko greši. Ako vam intuicija govori da nešto nije u redu između vas, dobro razmislite o prekidu odnosa.

8. Sebičnost - Zdravi odnosi se grade sposobnosti davanja i primanja. Ukoliko se stalno nadmećete sa partnerom i ukoliko jedna strana očkuje sve, a ne daje ništa zauzvrat - onda je istina da ste zaglavljeni u "karmičkoj" vezi.

Kada prepoznate toksičnu karmičku vezu, iz nje odmah treba izaći. Ne čekajte da se problemi gomilaju, jer će sve više i više nepovoljno uticati na vas. Zaslužujete pravu ljubav i iskrenost u odnosu, a ne iluziju, obmanu i bol, piše Sensa.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR