Glas Javnosti

Lovci protiv korona virusa

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

LOVAČKI SAVEZ SRBIJE SE PRIDRUŽIO BORBI PROTIV COVID-19. U zasigurno najtežim trenucima za celu planetu, kada vodimo bitku za opstanak čovečanstva i živote svojih najmilijih, potrebno je da pre svega budemo ljudi. Sada je najbitnije da ostanemo zdravi, da ulažemo u zdravlje naših sugrađana koji su započeli borbu sa ovim virusom, naročito misleći na medicinsko osoblje.

Lovački savez Srbije odlučio je da da svoj doprinos. U saradnji sa kabinetom ministra zdravlja, gospodina Zlatibora Lončara, danas je na račun ovog ministarstva uplaćena donacija Lovačkog saveza Srbije, a koja će biti upotrebljena za kupovinu neophodne medicinske opreme. Ovoj akciji pridružili su se i regionalni savezi, Lovački savez centralne Srbije, Lovački savez Jugoistočne Srbije i Lovački savez zapadne Srbije koji su donirali polovinu iznosa većeg od pola miliona dinara.
Ulaganje u zdravlje naših lovaca, porodica, komšija, prijatelja i budućih naraštaja ulaganje je u budućnost cele države.
   Molimo sve korisnike lovišta i članove koji su u mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da dobijemo ovu bitku.
Svi zainteresovani mogu da uplate novac na račun Ministarstva zdravlja 840-744161843-57, za više informacija pogledajte instrukcije na sajtu Ministarstva. https://www.srbija.gov.rs/vest/453942/instrukcije-za-uplatu-donacija-u-borbi-protiv-covid-19.php

Lovački savez Srbije, u službi građana Republike Srbije!

Izvor:LSS

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR