Glas Javnosti

BRITANKA ZARAŽENA KORONOM: KAO DA IMAM STAKLO U PLUĆIMA (VIDEO)

Korona virus
Autor: glas javnosti

Britanka Tara Džejn Langston, koja se nalazi na intenzivnoj nezi i vodi bitku sa koronavirusom, snimila je video da pokaže koliko je teško nositi se sa ovom zarazom. Ona je pokazala cevčicu za disanje, bez koje verovatno ne bi mogla normalno da diše. 

Posebno je uznemirujuće što se žena skoro bukvalno bori da dođe do daha a uz to i jako kašlje. U razgovoru za britanske medije, osećaj je opisala poput “lomljenja stakla u plućima”. Otkako je ušla u intenzivnu njegu, ispričala je da joj se stanje poboljšalo, barem deset puta.

“Za sve vas koji želite da rizikujete sa koronavirusom, pogledajte mene. Ako zaista postane jako loše, završićete kao ja”, ispričala je Langston iz svog bolničkog kreveta u londonskoj bolnici Hilingdon.

Rekla je kako je i ona nekad mislila da je panika oko koronavirusa preterana, te da je htela da upozori svoje prijatelje i kolege da se ipak ne sastanu uveče na druženju.

“Mislila sam da je sve ovo gomila gluposti. Da je priča naduvana. Nisam htela da poverujem u celu ovu histeriju. Onda sam dobila koronavirus i nikada više ne želim da sikusim ovako nešto, budući da je ovo duboko neugodno iskustvo”, ispričala je.

Izvor: Kurir

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR