Glas Javnosti

Корона вирус - биолошко средство против Кине, да или не?

Vesti
Autor: VeteransToday

Да ли је из САД-а вирус стигао у Кину, у којој још увек није пронађен "нулти" пацијент?

 

У октобру 2019, из САД је стигло 172 (заправо 369) војника у Вухан на Светске војне игре. Иако има највећу војску на свету, САД је заузео 35. место. Нама слика САД тима, нема видео или звучних записа. Многи од њих нису ни учествовали у такмичењу а боравили су близу Хунан трговине морским плодовима, где је вирус откривен само неколико дана касније. САД тим се вратио кући 28. октобра 2019. и у року од две недеље вирус корона откривен је у Вухану. Кинези нису могли да пронађу првог пацијента и мисле да је он био члан САД тима.

Да ли су амерички спортисти оставрили овако лош резултат јер заправо нису спортисти већ оперативци?

Кинески портпарол министарства иностраних послова Зхао Лијиан захтевао је да америчке власти изнесу податке о вирусу корона. Лијиан се пита: "Када се појавио први пацијент у САД? Колико је људи заражено? Како се зову људи који су хоспитализовани? Могуће је да је америчка војска донела корону у Вухан! Будите транспарентни! Објавите јавно све податке! САД нам дугује објашњење".

Директор Роберт Редфилд, указујући на видео из Центра за контролу и превенцију болести, признао је да је у САД било неколико смртних случајева пре него што је било могуће урадити тест на вирус корона.

Бивши малезијски премијер Матијас Чанг, изнео је у јануару да је могуће да је вођен биолошки рат од стране САД према Кини.

Светска здравствена организација наводи да је оно што сада представља КОВИД-19 пандемију прво пријављено као корона епидемија у Вухану, Кина, на дан 31. децембра 2019. године.

Потрага за пореклом смртоносне болести је и даље у току.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR