Корона је биолошко оружје?

Korona_AquaGen

Фото: AquaZen

Теорија завере или реалност?

 

У фебруару, јапанска Аши ТВ известила је да је вирус настао у САД, а не у Кини и да Вашингтон не износи број умрлих од корона вируса, већ их представља као да су умрли од обичног грипа, а тајвански епидемиолог представио је низ графикона на ТВ, поткрепљујући тезу да је корона америчког порекла.

Зхао Лијиан, потпарол министарства спољних послова Кине, пита се: "Када се појавио први пацијент у САД? Колико је људи заражено? Како се зову људи који су хоспитализовани? Могуће је да је америчка војска донела корону у Вухан! Будите транспарентни! Објавите јавно све податке! САД нам дугује објашњење".

Ајатолах Хомеини, ирански вођа, наредио је образовање јединственог научног центра специализованог да се бори против корона вируса, истог дана када је објављена декларација кинеске владе поводом короне, што је образложио речима да је то: „неопходно због присуства доказа који указују на могућност биолошког напада“.

Оно што су западни медији назвали „теоријом завере“ објављено је у документу „Обнова америчке одбране“ САД још 2000. године, у којем се јасно може прочитати: „напредни облици биолошког оружја који могу погодити специфичне генотипове могу трансформисати биолошко оружје из терористичког у политичко корисно средство“, али су пројекти још старији. У чланку који је објављен у Global Research- у, дата је историја технологије биолошког ратовања и помиње се употреба биолошког оружја у Другом светском рату, Корејском рату и сукобима са Кубом.

Конкретни подаци су: Пентагон има 400 војних лабораторија широм света, чије активности су тајне још увек; САД још увек нема јавну декларацију о подацима о корона вирусу на својој територији, пошто још увек нису изнети подаци који су горепоменути;  кинески научници су спровели темељно истраживање чији је закључак да корона вирус није настао у Кини, али да је имао више различитих извора из Хунана.

САД званично није одговорила на било коју од поменутих тврдњи.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Grad Beograd neće naplaćivati poslovni prostor od svojih zakupaca dok traje vanredno stanje, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Francuske prostitutke prinuđene su da biraju između dva zla ili da se zaraze ili da umru od gladi. Osim toga mnoge moraju da plate kazne, jer je kretanje po gradu zabranjeno, kaže za Sputnjik Anais de Lanklo, prostitutka i pres sekretar sindikata sekualnih radnika Francuske

OD poslednjeg izveštaja u nedelju od 18 časova, potvrđeno je još 27 novih slučajeva obolelih od virusa Covis-19, što u ukupnom broju čini 249 obolelih!

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone