Kolašinac MOLI Lončara za pomoć: U Sjenici gore nego u Novom Pazaru, danas umrlo DESETORO! Usledila ekspresna reakcija! (FOTO)

Asmir-Kolašinac

Foto: Wikipedia

Srpski atletičarAsmir Kolašinac iz Sjenice apelovao je danas na ministra zdravlja Zlatibora Lončara zbog dramatične situacije u njegovom rodnom gradu.

Poštovani ministre Lončar, Asmir Kolašinac je...atletičar reprezentativac naše Srbije. Situacija u Sjenici je dramatično teška. Veliki je broj teško obolelih i umrlih. Kapaciteti Doma zdravlja Sjenice su pred kolapsom u šta sam se lično uverio. Veliki broj zdravstvenih radnika je zaražen. Interno odeljenje je prepuno i pretvoreno u Kovid odeljenje a pcijenti se iz sata u sat u izuzetno teškom stanju pristižu. Molimo Vas da nam pošaljete stručne medicinske ekipe da nam pomognu da izađemo iz ove situacije kojoj se ne nazire kraj. U Sjenici je gore nego u Novom Pazaru. Danas je umrlo desetoro ljudi. S obzirom da se lično poznajemo imao sam slobode da Vas lično kontaktiram. Panika i strah je u narodu i zato je jako bitno da se brzo deluje - stoji u poruci koju je Kolašinac poslao srpskom ministru zdravlja i postavio na svoj fejsbuk profil.

"Apsolutno Vas razumem. Sad će Vam se javiti Mirsad Đerlek i biće sve rešeno", stoji u odgovoru Zlatibora Lončara.

Uz ovu objavu srpski reprezentativac je stavio i poruku da ga je dr Mirsad lično kontaktirao i obavestio da če od večeras svi pacijenti iz Sjenice za koje postoji  medicinska indikacija biti transportovati za OB Novi Pazar.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Prištini su „iznenađeni i razočarani“ - Amerika je odustala od projekta Novo Kosovo. Tako je nazvana termoelektrana u Obiliću koju je trebalo zajedničkim snagama da grade prištinska vlada i američka kompanija „Kontur Global“. Da li je odustajanje ove kompanije znak da Amerika ima preče prioritete od Prištine sa neraščišćenim imovinskim pitanjima.

Neredi na protestima odgovaraju vlastima, jer onda imaju opravdanje da svale krivicu na druge, rekao je Milna Ćulibrk urednik NIN-a.

Теорија завере или реалност?

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета