ЈУНАК ЛИТИЈА: Поклонио цркви паре за изгорелу кућу

litija1

Несвакидашњи гест Миливоја Јукића, после молебана пред црквом Светог Архангела Михаила на Књажевцу у Андријевици, где је била постављена кутија у којој је прикупљана помоћ за обнову његове недавно изгореле куће.

- Читав прилог који је скупљан испред поменутог храма за санацију куће поклањам за потребе Српске православне цркве која се са верним народом, бори за очување својих светиња у Црној Гори. То што сте ви приложили као помоћ мени у жељи да обновим запаљени дом, ја поклањам нашом мајци цркви, јер она је кућа свих нас. Чиним то у нади да ће се изборити са највећом пошасти која ју је снашла у својој дугој историји.

Ово је казао Јукић својим Васојевићима, који су овај његов гест пропратили бурним аплаузом и скандирањем: Не дамо светиње.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Crnoj Gori je potvrđeno pet novih slučajeva obolelih od koronavirusa tako da je ukupno 52 slučaja inficiranih novim korona virusom.

Брзом интервенцијом полиције која је  употребила сузавац спречен је сукоб већих размера и озбиљније последице, а Дисциплинска комисија Уефе је покренула поступак против оба клуба поводом инцидента. 

Евидентно је да актуелна ситуација у Црној Гори веома лоше утиче на Дармановића, чија крхка психа постепено попушта под политичким притиском опозиције и општенародним незадовољством

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета