Glas Javnosti

JOVANOVIĆ PRIZNAO DA JE ZVAO VUČIĆA NAKON INCIDENTA: To je neprihvatljivo Čedo, znaš li ŠTA ĆE SADA DA TI URADE!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Lider LDP-a Čedomir Jovanović koji se prošle nedelje našao usred nasilničkog skandala, kada je prema pisanju medija, reketom pretukao direktora klinike Fizio centra na novom Beogradu, prvi put od tog incidenta govorio je Bosanskohercegovački portal Face TV.

Čeda je pokušao da ispriča šta se tačno desilo ali je rekao i da je odmah zvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da mu objasni situaciju.

“Isprovocirali su me, to je moja odgovornost, i onda sam obavestio i Vučića da slučajno neko ne pomisli da dok ovaj ne kaže da to držimo to sa strane. Obavestio sam ga, nekoliko puta me zvao dok sam bio u bolnici, ali tad smo prvi put razgovrali. Rekao sam mu da pusti da sve ide svojim putem, mada nije bilo ni razloga…On nije mogao da veruje, pa je pitao zašto, rekao sam mu kad je porodica u pitanju nemoj ništa da me pitaš. To je neprihvatljivo, rekao mi je, znaš šta će da ti urade, likovaće, ja sam rekao šta da radim, to je moj život”, rekao je Jovanović.

On je prethodno objasnio kako bi uvek branio svoju porodicu.

"Kao hijene, lešinari su se okupili oko moje porodice samo zato što nisam ja tu. Ja sam samo najurio te miševe i ništa više od toga. Za svoju porodicu bih se vratio i iz pakla", rekao je on.

Podsećamo, vlasnik “Fizio centra” na Novom Beogradu podneo je 18. jula krivičnu prijavu protiv Čedomira Jovanovića kog je optužio da mu je teniskim reketom naneo više udarac po telu. Jovanović, međutim, zbog ovog incidenta nije hapšen ni saslušavan, jer se, kako je objasnio tužilaštvu, nalazi u kućnoj izolaciji nakon što je nedavno preležao korona virus.

(Glas javnosti/Nova.rs/FaceTV)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR