Glas Javnosti

IPAK SU SRBI NAJVEĆI LUDACI NA SVETU: Priprema se SVEČANI DOČEK KORONA VIRUSA

Vesti
Autor: Glas Javnosti / espreso.rs

Poznato je VREME I MESTO! A Srbi, šta bi drugo, nego se šegače! Korona virus „kuca na vrata" Srbije!

Pitanje je trenutka kada će on doći u našu zemlju, a prema poslednjih informacijama, dvoje od 11 preostalih državljana Srbije koji se nalaze na kruzeru "Dajmond princes" u vodama Japana zaraženo je koronavirusom, saopštio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Oboleli su, kako nezvanično saznajemo, članovi posade Sandra Oršanić (29) iz Sremske Mitrovice i Mladen Trandafirović (30) iz Kladova.

Preostalih devet naših državljana za sada je dobro. Ispostavilo se i da Srbin iz Crne Gore Stefan Mrdak (23), za koga je prvobitno saopšteno da je pozitivan na koronavirus, ipak nije zaražen, što je potvrdilo ponovno testiranje.

I dok nadležni kažu da je zdravstveni sistem potpuno spreman za odbranu, a stručnjaci upozoravaju da situaciji treba pristupiti veoma ozbiljno i detaljno.

A Srbi, šta bi drugo, nego se šegače!

Naime, na društvenim mrežama, osim velikog broja šala na račun ovog opasnog virusa sada se pojavio i zakazani događaj posvećen korona virusu.

Događaj se zove "Svečani Doček Korona Virusa Na Trgu Republike". Zakazan je, navodno, na Trgu republike, u subotu 14. marta od 18:00 do 22:00.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR