Glas Javnosti

UBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO SRBIJU: DNK ubica iz Jagodine držao ženu pod ključem, a onda je prebio do smrti pred decom!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Težak zločin se dogodio 2015. godine u okolini Jagodine koji je potresao celu Srbiju.

Građevinski sezonski radnik Stevan Kojić (29) u medijima nazvan DNK ubica pretukao je nasmrt svoju suprugu Žaklinu (26) jer je sumnjao u njenu vernost.

On je Žaklinu, pred dvoje dece - od tri godine i jedanaest meseci - udarao rukama i nogama sve dok nije izdahnula.

Tragedija se dogodila u iznajmljenoj pomoćnoj zgradi u Ulici Petra Kočića 16 u Jagodini, samo dva dana posle emitovanja emisije “DNK“ na Pink televiziji u kojoj se tada utvrđivalo da li je on otac dece.

Žaklina je imala 16 preloma rebara od udaraca koje joj je naneo suprug. Mozak i lobanja su joj bili smrskani i krv je šikljala od čega je nastupilo gušenje. Prema pisanju medija, deca su pronađena umazana krvlju.

- Svakodnevno sam je viđala s modricama na licu i telu. Savetovala sam joj da ga prijavi. Ona se, međutim, plašila da će je ubiti. Nije smela... Nije bilo dana da nije dobijala batine, upozoravala sam je. I, eto, na kraju je ubi – ispričala je tada  komšinica iz zajedničkog dvorišta Senka Deletić.

Ona je pričala da je pokušala da uđe kod nje u kuću da je vidi, ali su vrata bila zaključana. Stevan ih je sve držao pod ključem.

- Suprug i ja ništa nismo čuli kobne noći. Legli smo oko 23 sata, ali posle dvadesetak minuta videla sam gužvu, policiju i Hitnu pomoć. Smrskao joj je glavu. Stavili su Žaklinu u limeni sanduk. Deca su vrištala i plakala za majkom. I policajci su pričali da je ubistvo monstruozno - seća se Senka kobne noći.

Ona je tada ispričala da su se stvario pogoršale nakon emitovanja emisije “DNK“ na Pinku.

- Analizirali su DNK deci i roditeljima. Dokazano je da su deca Stevanova. Pitala sam ga da li su sada deca njegova, kazao je da jesu. Pitala sam ga zašto onda ženu maltretira, ali odgovor nisam dobila. Stevan je nastavio još žešće da je muči, posebno od kada je ona priznala u emisiji da je bila na kafi s bivšim momkom – ispričala je tada Senka za medije.

Ona se prisetila da je Žaklinin momak iz devojačkih dana Stevana provocirao rečima: “Vidi je l‘ dete tvoje ili moje“ i tako hranio njegovu ljubomoru.

Žaklina je zato i odlučila da pozove emisiju „DNK“. Posle emisije, Stevan je još više tukao Žaklinu. Svi su sve znali i svi su ćutali. Iako su oba deteta njegova, on je ubi o.

Stevan je ispunio obećanje, predosetio je da se Žaklina premišlja da ga napusti zbog čestih batina, i želeo je da je na silu veže za sebe. U toj svojoj zamisli on ju je ubio od batina.

Ubica Stevan Kojić prilikom saslušanja zatražio je da mu se omogući da prisustvuje sahrani svoje žrtve, ali mu to nije bilo omogućeno. Njegova majka Slavica i brat Stanko prisustvovali su sahrani.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR