Glas Javnosti

UBISTVA, RANJAVANJA, PUCNJAVE: Noć u Srbiji kao na BOJNOM POLJU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Noć za nama jedna je od najkrvavijih u Srbiji u poslednjih nekoliko meseci, a domaći mediji izveštavaju da se u toku prethodne noći desilo više ranjavanja, ubistvo na Senjaku i pucnjava kod Sremske Mitrovice.

Naime, društvene mreže usijale su se jutros od informacija o ranjavanjima i ubistvu koje se dogodilo noćas na Senjaku, ali mediji su u početku preneli oprečne informacije da je u Francuskoj ulici u Beogradu pored tri ubadanja nožem, pronađeno i telo muškarc u jednom automobilu koji je navodno upucan. Ubrzo su počele spekulacije da li su ta dva slučaja u vezi, jer kako je policija obavestila javnost, tri muškarca povređena su tokom noći u Francuskoj ulici u Beogradu kada su ih napale za sada nepoznate osobe, dok je Tanjug objavio vest da je u istoj ulici u jednom automobilu pronađeno telo muškarca. Ubrzo su međutim mediji demantovali vest da je u Francuskoj ulici pronađeno telo mouškarca pa se zvanično saopštenje o tom slučaju još uvek čeka.

U istoj noći međutim, na Senjaku je, kako domaći mediji pišu, ubijen Borivoje Simović (30) oko 22.30 u ulici Vojislava Vučkovića. On je nastradao u međusobnoj pucnjavi nekoliko lica, a u toku je potera za ubicom.

Kako se saznaje, ubijeni muškarac je imao kriminalni dosije, zbog napada na policiju i nedozvoljenog držanja oružja.

Nakon što je upucan, Simovića je jedan muškarac privatnim automobilom odvezao u Urgentni centar, gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Za sada istraga pokazuje da se najverovatnije radi o navijačko-kriminalnom obračunu.

Za to vreme kako prenose mediji došlo je do pocnjave u selu Sašinci kod Sremske Mitrovice Mediji prenose da je do pucnjave došlo na na parkingu posle svađe kada je stariji muškarac ispalio nekoliko hitaca. Prema nezvaničnim saznanjima u pucnjavi je povređen jedan čovek koji je prevezen u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR