Glas Javnosti

SUĐENJE KASNI SAT VREMENA: Vanredno stanje pred Specijalnim sudom, ovo je glavni razlog kašnjenja (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pred Specijalnim sudom, vlada "vanredno stanje" uoči početka suđenja Belivukovoj grupi koje je zakazano za danas. Iako je početak bio zakazan za 14.30, suđenje kasni sat vremena.

Okrivljeni i advokati još nisu ušli u sudnicu, a razlog kasnjenja od sat vremena je pretres!

Naime, kako se saznaje, policija sa obučenim psima je do sada proveravala hodnik, sudnicu i okolne prostorije. Izvor otkriva da su najverovatnije proveravali da neko nije uspeo da unese oružje ili eksploziv.


Prethodno su uz jake mere ozbebeđenja sudske straže i Žandarmerije pripadnici ove grupe sprovodeni su maricama, a ispred suda su i dalje pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima, i veliki broj medijskih ekipa, koje, inače, ne mogu da prate ročište jer je zatvoreno za javnost.

 
Glavno ročište kasni i zbog rasporeda sedenja 30 okrivljenih u sudnici!


Prema nezvaničnim informacijama Belivuk i Miljković nisu transportovani jer su oni u pritvoru u zgradi Specijalnog suda.


Podsetimo, pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i veće grupe okrivljenih koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična dela počinje danas u u Specijalnom sudu u Beogradu,a na optuženičkoj klupu nalazi se ukupno 29 muškaraca i jedna žena. Planirano je da se ročište održi još i 10. i 11. marta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR