Glas Javnosti

Saslušani osumnjičeni za zločin u Belvilu: NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA BOJANA MIRKOVIĆA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Danas su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušani B.K i I.N. povodom ubistva Bojana Mirkovića. Ova dva lica osumnjičena su za krivično delo teškog ubistva na svirep i podmukao način.

Tokom iznošenja odbrane dvojice osumnjičenih, B.K. je negirao svoju krivicu za ovaj zločin i izneo svoju odbranu, dok je I.N. negirao krivicu, ali nije dalje iznosio svoju odbranu.

Pored njih dvojice, još jedno NN lice osumnjičeno je za ovaj zločin, a identifikacija trećeg saučesnika koji je i pucao u Bojana, je u toku.

Kako prenose pojedini mediji, njih trojica su od početka novembra, uz pomoć određenog uređaja, pratili kretanje Bojana Mirkovića i pažljivo planirali zločin.

Podsećamo, Bojan je ubijen na ulazu u garažu jedne stambene zgrade u naselju Belvil, pogođen je sa najmanje osam projektila, a ubica se sa mesta zločina, udaljio na biciklu.

Predlog za pritvor je stavljen iz svih zakonskih razloga.

Prilikom stavljanja predloga za pritvor, javna tužba je između ostalog imala u vidu težinu krivičnog dela, način izvršenja, činjenicu da je delo izvršeno u toku dana, u gusto naseljenoj stambenoj zgradi, u trenutku kada je na tom mestu cirkulisao veliki broj ljudi odnosno građana, kao i svirepost i podmuklost u načinu njegovog izvršenja.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR