Glas Javnosti

Roditelji NAPASTVOVANE DEVOJČICE iz Novog Sada U ŠOKU: Bio nam je dobar prijatelj i komšija, jeli smo zajedno, sve delili, UNIŠTIO NAM JE ŽIVOTE

Hronika
Autor: Glas javnosti

U sredu je u Novom Sadu uhapšen N. P. (49) zbog sumnje da je neprimereno dodirivao osmogodišnju devojčicu a prema pisanju medija on je komšija nesrećne devojčice i dobar prijatelj njenih roditelja.  

- Ja sam u potpunom šoku. Poznajemo se jako dugo, živimo u komšiluku i do sada smo bili kao jedna porodica. Supruga N. P. je moja najbolja prijateljica i stalno se posećujemo. Oni imaju četvoro dece, a mi dvoje i svi su tu negde sličnih godina pa se lepo druže i prespavaju jedni kod drugih. Svi smo potpuno zatečeni - priča nam majka zlostavljane devojčice.

Kaže da se nemili događaj odigrao početkom septembra i da to nije bio prvi put, te da se N. P. u tri navrata tako ponašao prema njenoj ćerki.

- Treći sin N. P. i moja ćerka su isto godište i oduvek su se lepo družili. On je malo vezan za mamu i ona je predložila da ponovo prespava kod nas kako bi se malo odvojio. Međutim, dečak je rekao da je bolje opet prvo moja ćerka da prespava kod njih pa će to on učiniti sledeći put i tada je ćerka rekla da ne želi da ide. Bila sam u čudu jer je volela da se druži sa tim dečkom. Insistirala sam da mi odgovori zašto ne želi da ide i tada mi je u poverenju rekla da ju je poslednja tri puta kada je spavala kod njih N. P. neprimereno dodirivao ali da se bojala da kaže. Ulazio je u sobu gde je spavala moja ćerka sa drugom decom i pipkao je i mazio - prepričava nam zgrožena majka napastvovane devojčice.

Kaže da je odmah rekla suprugu i da su slučaj prijavili policiji koja je brzo reagovala i nakon kraće istrage uhapsila počinitelja.

- Ćerka je dala iskaz u policiji i stručnjaci Centra za socijalni rad su razgovarali sa njom. Rekli su nam da nema potrebe da je pregleda ginekolog jer N. P. nije "išao do kraja". Ovo je nešto najgore što jednom roditelju može da se desi. Ne znam stvarno šta ćemo sada. Učiteljica je primetila malu promenu u ponašanju moje ćerke i odsustvo koncentracije pa nam je kao i stručnjaci Centra za socijalni rad posavetovala da se konsultujemo sa psihologom što ćemo i učiniti. Iskreno se nadam da će ona uspeti to nekako da zaboravi - priča nam uzrujana majka.

Ističe da i dalje ne može da veruje da je N. P. uradio tako nešto kada su bili toliko dobri i bili kao jedna porodica.

- Još ne možemo da dođemo k sebi. Svima nam je uništio živote. I našoj i njegovoj porodici. Njegov sin i moja ćerka rođeni su istoga dana sa 15 sati razlike i od tada smo nerazdvojni. Jedemo i spavamo jedni kod drugih. Ostavljamo jedni drugima decu na čuvanje i nismo mogli ni u najgorim noćnim morama ni da sanjamo da će se ovako nešto desiti. Sada mi dolazi žena N. P. izvinjava se i pravda. Nema ona zašto to da radi. Verujem joj u potpunosti i nije ona kriva. Sada hoće da se razvede od njega. Sve nas je uništio - priča nam skrušena majka koja se uzda u pravosuđe i nada se da će N. P. dobiti zasluženu kaznu.

 N. P. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu da je učinio krivično delo nedozvoljene polne radnje biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR