Glas Javnosti

REBIĆ tvrdi da je POLICIJA ZNALA ZA PREBIJANJE, i da su preduzete sve mere da se krivac uhapsi!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što je "isplivao" snimak prebijanja momka ispred kladionice u Novom Sadu, povela se rasprava na svim državnim nivoima zašto niko nije odmah reagovao nego se čekalo da snimak "dođe" do društvenih mreža. Ivan Rebić direktor policije u saopštenju za javnost tvrdi da je policija od starta upoznata sa dogašajem i da su preduzete sve mere da se krivac privede pravdi.

Kliničko-bolnički centar Vojvodine saopštio je sinoć da je pacijent M.M (28) koga je brutalno u Novom Sadu pretukao Ivan Kontić za kojim policija traga, primljen u tu ustanovu 24. avgusta, odakle je posle ukazane pomoći otpušten na kućno lečenje.

- Pacijent, M.M. (28) primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim telesnim povredama: prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je nakon neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje - rečeno je iz Kliničkog centra Vojvodine.

Direktor policije Vladimir Rebić saopštio je ranije sinoć da je novosadska policija obaveštena o prebijanju 28.godišnjeg mladića 24. avgusta od strane lekara, koji su mu ukazali pomoć zbog zadobijenih povreda.

- Od tada do danas, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su preduzeli sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja i identifikovanja osumnjičenog Ivana Kontića (1990) - naveo je Rebić u saopštenju za medije.

(Glas javnosti/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR