Glas Javnosti

RAZVIJALI BIZNIS U IZNAJMLJENIM AUTOMOBILIMA: Trojici dilera preti 15 godina robije

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas istragu protiv trojice osumnjičenih za preprodaju kokaina i marihuane u Beogradu i nakon saslušanja osumnjičenih predložilo Višem sudu u Beogradu da im odredi pritvor.

- Naredbom o sprovođenju istrage Srećko P. (34), Bojan Š. (35) i Saša M. (46) se terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, izvršeno u grupi, za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina - stoji u saoštenju Višeg javnog tužilaštva:

- Oni su uhapšeni u utorak 2. avgusta u večernjim satima u akciji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Ministarstva unutrašnjih poslova nakon izvršenja krivičnog dela i pretresa više lokacija. Sva trojica su se na saslušanju branila ćutanjem, odnosno iskoristila su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, piše Kurir.


Nakon saslusanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo. Sumnja se da su okrivljeni krivično delo izvršili kao grupa u kojoj su imali definisane uloge i razvijenu strukturu.

- Srećko P, Saša M. i Bojan Š. su, kako se sumnja, u iznajmljenim stanovima na različitim adresama držali pomenutu drogu, odakle su rentiranim vozilima dostavljali i prodavali drogu krajnjim korisnicima. Od njih je zaplenjeno ukupno 426,59 grama marihuane i 1.5 kilograma kokaina - dodaje se.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR