Glas Javnosti

'RASKRINKANA' PREVARA U PANČEVU: Angažovao da mu ZAPALE auto kako bi NAPLATIO OSIGURANJE, ali nije baš sve išlo po PLANU

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Pančevu su uhapšeni muškarci koji su plaćeni da zapale auto radi naplate stranog osiguranja pa su, svojim nemarom, izazivali opštu opasnost i veliku materijalnu štetu na okolnim vozilima.

Policija je uhapšila petoricu mladića u Pančevu zbog sumnje da su zapalili automobilu na parkingu.

Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili M.Š. (32), J.Đ. (38), I.N. (36) i D.S. (58), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ovo krivično delo.

Osumnjičeni se terete da su, oko 4 sata ujutru, polili zapaljivom tečnošću i zapalili automobil "folksvagen pasa" na parkingu. Požar je zahvatio i oštetio još dva vozila u neposrednoj blizini.

Kako se sumnja, M.Š. se dogovorio sa J.Đ., D.S. i I.N. da za novčani iznos od 1.600 evra zapale njegovo vozilo kako bi naplatio osiguranje u jednoj stranoj državi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR