Glas Javnosti

POSLE RASPISANE POTERNICE KONAČNO POKRENUTA I ZVANIČNA ISTRAGA: Ivan Kontić sumnjiči se za pokušaj ubistva za BRUTALNO PREBIJANJE u Novom Sadu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu 12. septembra donelo je naredba o sprovođenju istrage protiv Ivana Kontića (30), osumnjičenog za brutalno prebijanje M.M. (28).

Kako je zvanično objavilo Ttužilaštvo, on  se sumnjiči za pokušaj ubistva dvadesetosmogodišnjakaM.M. a istraga je pokrenuta nakon  što je Policijska uprava u Novom Sadu podnela krivičnu prijavu protiv Ivana Kontića (30). 


- U toku je prikupljanje dokaza radi donošenja zakonite javnotužilačke odluke . Navode u VJT: - Kako je osumnjičeni nedostižan državnim organima, za njim je rešenjem Višeg suda u Novom Sadu određen pritvor i raspisana poternica.

Policija je u nedelju uhapsila O.L. i L.V. i njima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni na saslušanje kod tužioca.

Mladić M.M.  je podsećamo brutalno pretučen 24. avgusta u jevrejskoj ulici u Novom Sadu, a snimak sa nadzornih kamera je minulog vikenda osvanuo na društvenim mrežama.
Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević je u izjavi za medije rekao da je za osumnjičenim raspisana međunarodna poternica i da se za njim intenzivno traga. Očekuje se da će osumnjičeni biti brzo uhapšen.

(Glas javnosti/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR