Glas Javnosti
posta

OTKRIVEN TRAG MOBILNIH TELEFONA NESTALE PORODICE ĐOKIĆ! Kao da su u zemlju propali, do NIša nisu išli auto-putem

Hronika
Autor: Glas javnosti

Misterija nestanka porodice Đokić iz Aleksinca i dalje zabrinjava. Potraga za njima nastavljena je jutros tačno u 5.30 sati.

Potraga je nastavljena čim se razdanilo oko 5.30 sati. Više od 100 pripadnika MUP je angažovano. Tu su i pripadnici Žandarmerije. Svi su na terenu koji se češlja stopu po stopu iako je jako nepristupačan. Neverovatno je da nigde nikakav trag bilo kakav ne postoji, trag vozila, borbe, sukoba... Sve je čisto.

 

Goran i Gordana Aleksić i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 časova kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, oni nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put uočila ih je kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

"U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamera nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu", navodi reporter TV Pink Mladen Mijatović i dodaje da se nisu pojavili na auto-putu.

Prema njegovim rečima otac i ćerka su imali mobilne telefone.

"I jedan i drugi su isključeni oko tri sata ujutru. A ćerka je poslednji put komunicirala sa drugaricom oko ponoći preko vibera ili vocapa i u toj komunikaciji nije uočeno ništa sumnjivo. Goran je takođe imao uobičajenu komunikaciju", naglašava Mijatović.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je na TV Pink u Novom jutru.

– To je dobrostojeća porodica, nisu nikome bili dužni. Jezero je pretraženo, ništa nije nađeno. Nikad se nije desilo da nestane cela porodica, kao u zemlju da su propali, nemate nijedan motiv da ova porodica nestane. Nisu se zamerili nikome, iste sekunde su im se isključili telefoni.  

Da podsetimo, lična dokumenta tročlane porodice ostala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR