Glas Javnosti

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo zatvorske kazne za huligane-navijače Partizana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu zbog jednog od dva događaja u kojima su izvršioci krivičnog dela navijači "Partizana".

Optužni predlog protiv D.A., N.S., Đ.G., M.Š., zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti jer su dana 18.06 2022.godine u Pančevu kod "Pogona" ometali službena lica, policijske službenike PU Pančevo u vršenju službene dužnosti prilikom obezbeđivanja manifestacije " Pančevački karneval" i koji su radi prijavljene tuče vršili legitimisanje, kada je N.S. odbio da da na uvid ličnu kartu ošt.

M.S., mahao u pravcu istog a potom se i oglušio o njegovu naredbu da stavi ruke u položaj za vezivanje nakon čega je pobegao u pravcu gradskog parka, D.A. i M.Š. su odbili da pristupe legitimisanju oštećenom S.S., i zajedno pobegli od oštećenog S.S. koji ih je postavljao u položaj za vezivanje, nakon čega su se sva trojica okrivljenih vratili i zajedno sa Đ.G. oštećenima S.S. i M.S. upućivali razne pretnje i uvrede i pružali otpor u daljem obavljanju dužnosti, zbog čega je predložilo da se pritvor, prethodno određen, produži do pravosnažnog okončanja postupka, da se Đ.G. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 meseci, N.S. na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, M.Š. kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i D.A. da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.
Za preostale događaje je pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu u toku postupak sprovođenja dokaznih radnji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR